Mogelijkheden

Live Muziek

FullOption staat garant voor live muziek en entertainment van de bovenste plank.

Deze professionele band verzorgt gepast live music entertainment voor feesten, bruiloften, partijen en evenementen. Van Easy listening repertoire tijdens uw diner, receptie of exclusieve 'upper-class' party tot feesten, dansen en meezingen op de allergrootste hits uit heden en verleden voor een bruisend feest of evenement.

FullOption is van alle markten thuis! Door deze veelzijdigheid en flexibiliteit is FullOption geschikt voor vrijwel iedere denkbare gelegenheid..

Het beschaafde geluidsvolume staat een gesprek tussen u en uw gasten niet in de weg. FullOption beschikt niet alleen over het juiste, uitgebalanceerde repertoire zoals de mooiste evergreens, ballads, latin, love- en popsongs, maar ook over een uit- stekende geluidsinstallatie van het gerenommeerde merk Electro voice. Één van de belangrijkste eigen-schappen is dat deze set zowel op hoog- als laag volume fantastisch klinkt.

Huwelijksfeest

FullOption is 24/7 beschikbaar, dat wil zeggen ook door de weeks overdag voor bijvoorbeeld een gezellige senioren-middag, bedrijfspresentatie, opening, business-event of beurs. Door een groot netwerk en jarenlange ervaring in de entertainmentbranche is het mogelijk om een optreden van FullOption uit tebreiden met aanvullend entertainment of nog een gast-artiest.

 

FullOption is de ultieme band voor uw bruiloftsfeest. Het feest is niet alleen voor u maar uiteraard ook voor uw gasten. FullOption heeft al op vele bruiloftsfeesten het bruidspaar en de gasten een onvergetelijk avond mogen bezorgen. “Het is leuk dat we soms bruidsparen waar we eerder gespeeld hebben weer op andere bruiloftsfeesten tegenkomen”. FullOption brengt een avondvullend programma van 4,0 uur.

Bedrijfseest

FullOption is ook een uitstekende band voor een bedrijfsfeest/borrel. Het lukt FullOption altijd weer om de dansvloer vol te krijgen. Maar tijdens een (netwerk) borrel rustige achtergrond muziek is FullOption ook uitstekend inzetbaar. FullOption kan bijvoorbeeld ook uitstekend worden gecombineerd met een DJ of andere artiesten. Daarnaast zorgt FullOption voor de perfecte aankleding van het podium en subliem geluid.

Verjaardag / Jubileum

Niet alleen op bruiloften maar op andere prive feesten haalt u met FullOption een top act in huis.Professionaliteit, flexibiliteit, breed repertoire, interactie en humor zijn maar enkele elementen die FullOption uniek maakt!

Kermissen / Jaarmarkten

FullOption heeft de afgelopen jaren al op heel wat kermissen en jaarmarkten gestaan. Alleen of met bekende artiesten het is altijd groot feest. Door het brede repertoire worden alle gasten vermaakt van jong tot oud.

 

CONTACT GEGEVENS

Winkelstraat 5

3620 Lanaken

info@FullOption.be

(+32 ) - 0468 109041

LAASTE NIEUWS

 

November 15, 2016

Voor onze BLOG Klik hier

 

December 15, 2017

Try-out

INFORMATIE AANVRAGEN

 

Live Muziek | Feest | Ouderen en Senioren | Bruiloft | Receptie | Diner | Achtergrondmuziek | Evenement | Business-Events

© Copyright - FullOption.